Распродажа!

Брелок канат металл Петергоф Самсон золото

213

Изделие брелок
Материал металл
Цвет золото
Длина 11 см

Описание

Брелок канат металл Петергоф Самсон золото
Изделие брелок
Материал металл
Цвет золото
Длина 11 см

Детали

Вес 0.0328 kg