Распродажа!

Брелок канат металл Кронштадт Собор Герб золото

213

Изделие брелок
Материал металл
Цвет золото
Длина 11 см

Описание

Брелок канат металл Кронштадт Собор Герб золото
Изделие брелок
Материал металл
Цвет золото
Длина 11 см

Детали

Вес 0.0377 kg